1

Standenbouw

De ultieme promotie voor uw bedrijf, dit houdt in dat wij driedimensionale reclame kunnen maken voor uw bedrijf. Zowel nationaal als internationaal. Geen brochures of uithangborden meer, maar een ruimte die uw klanten kunnen bezoeken op beurzen, expo’s, seminaries of soortgelijke events.

Maatmeubilair

Veel kunnen is één ding, maar je moet het nog doen ook. Vandaar dat we elke uitdaging door de ogen van een vakman bekijken. Daarbij zoeken we steeds naar een passende oplossing en een doeltreffend antwoord. Elk interieur begint met een goed gesprek, zodat wij ons volledig kunnen inleven in uw wensen. Daarom staan wij steeds garant voor een perfect resultaat op maat van onze klant.

K.N.A.P.

Sinds 2011 is K.N.A.P. bvba doorgegroeid tot een nationale en internationale speler die streeft naar een exclusieve afwerking van elk project. Dit succes is te danken aan onze grote flexibiliteit, ons meedenkvermogen en onze creativiteit. Door krachten, knowhow, timing en coördinatie te bundelen, geven wij aan uw project de meerwaarde die het verdient. Zowel voor uw privéwoning, kantoor als winkel.